Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Κατεχόμενα Ειδήσεις....

Στην Ευρωβουλή ψευδοβουλευτές


Στις εργασίες του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο θα εκπροσωπήσουν το ψευδοκράτος οι λεγόμενοι βουλευτές Αχμέτ Ετί και Σαλίχ Ιζμπουλ. Οπως αναφέρεται χθες στον τουρκοκυπριακό Τύπο, θα έχουν επαφές με μέλη του Ευρωκοινοβουλίου και θα επιστρέψουν στα κατεχόμενα την Παρασκευή.




Συνάντηση με Δήμο Κετσίορεν


Συνάντηση με πολυμελή αντιπροσωπεία του Δήμου Κετσίορεν της Αγκυρας είχε χθες στα κατεχόμενα ο ‘’πρωθυπουργός’’ του ψευδοκράτους, Ντερβίς Ερογλου. Η τουρκική αντιπροσωπεία ήλθε παράνομα στην Κύπρο για τη διδυμοποίηση του Δήμου Κετσίορεν με το ‘’δήμο’’ της κατεχόμενης Μόρφου και, όπως αναφέρεται στον τουρκοκυπριακό Τύπο, ο κ. Ερογλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των ‘’τοπικών αυτοδιοικήσεων’’ του ψευδοκράτους και αυτών της Τουρκίας.
 
 
 
Έρχεται Τούρκος Υπουργός



Ο λεγόμενος υπουργός παιδείας, νεολαίας και αθλητισμού, Κεμάλ Ντουρούστ, δήλωσε ότι στις 4 Φεβρουαρίου η Υπουργός Εθνικής Παιδείας της Τουρκίας Νιμέτ Τσουμπουκτσού θα επισκεφθεί τα κατεχόμενα. Ο Ντουρούστ δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον σκοπό της επίσκεψης.


 
 
Πηγή : http://www.philenews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου