Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Έρογλου: Υποδοχή με φιλία, όχι με όπλα στους Ισραηλινούς

ΑΝ ισραηλινά πλοία προσέγγιζαν το λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου θα ετύγχαναν υποδοχής με φιλία και όχι με όπλα, δήλωσε ο κατοχικός ηγέτης Ντερβίς Ερογλου. Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Ντερβίς Ερογλου, ο οποίος παρακολούθησε την παράνομα διεξαγόμενη στα κατεχόμενα άσκηση έρευνας και διάσωσης, είπε απαντώντας σε ερωτήσεις ότι τα ισραηλινά πλοία εγκατέλειψαν την ιδέα του πλου στην Αμμόχωστο, αλλά αν κατέπλεαν με επιβαίνοντες φοιτητές θα τους άφηναν να εισέλθουν στην κατεχόμενη πόλη αν το ζητούσαν.
Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο κατοχικός ηγέτης είπε η ισραηλινή παρέμβαση «θα θέρμαινε περαιτέρω τα νερά της Μεσογείου».
Ο Έρογλου αναφερόμενος στην άσκηση που παρανόμως έχει διεξαχθεί από την Τουρκία στα κατεχόμενα είπε πως ( άσκηση) έδειξε στον κόσμο ότι η ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων βρίσκεται στα χέρια των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και ότι ισχυρές σχέσεις συνεργασίας υπάρχουν ανάμεσα στο ψευδοκράτος και την Τουρκία. Την άσκηση, που ολοκληρώθηκε, παρακολούθησαν 10 προσκεκλημένοι από επτά χώρες και ξένοι δημοσιογράφοι.



Πηγή : http://www.philenews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου