Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Κατεχόμενα Ειδήσεις...

Εκπαίδευση στην Ολλανδία


Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ υπουργός γεωργίας και φυσικών πόρων Ναζίμ Τσαούσογλου μετέβη στην Ολλανδία για θέματα που αφορούν την κτηνοτροφία. Συνοδεύεται από λεγόμενους βουλευτές και υπηρεσιακούς παράγοντες του ψευδοκράτους. Άλλο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο «διευθυντής» του τμήματος σχέσεων με την Ισλαμική Διάσκεψη στο λεγόμενο υπουργείο εξωτερικών Μουσταφά Λακατάμιαλη μετέβη στην Αντάλεια και συμμετείχε στη σύνοδο του Συμβουλίου περιφερειακού προγραμματισμού του οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας της Ισλαμικής Διάσκεψης. Σε ομιλία του κάλεσε τα κράτη μέλη της Ισλαμικής να επενδύσουν στα κατεχόμενα στους τομείς του εμπορίου, τουρισμού, γεωργίας, ανάπτυξης γης.
 
 
Αλαλούμ με τον Ταχσίν
 
Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα βρέθηκε, χωρίς να έχει ανακοινωθεί προηγουμένως, ο «βουλευτής» του ΚΕΕ Ταχσίν Ερτουγρούλογλου με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, στην 'Αγκυρα. Όπως και την πρώτη φορά έτσι και τώρα η συνάντηση αυτή συνδέθηκε με το ενδεχόμενο υποβολής υποψηφιότητας Ερτουγρούλογλου στις «προεδρικές». Μάλιστα, ο τ/κ Τύπος έγραψε πως ο Ερτουγρούλογλου ζήτησε τρεις φορές να ενημερώσει τον Έρογλου σχετικά με την πρώτη του συνάντηση με τον Ερντογάν αλλά ο Έρογλου αρνήθηκε. Αργά χθες το απόγευμα πάντως κυκλοφόρησε η πληροφορία (αποδόθηκε στο στενό περιβάλλον του «βουλευτή») ότι αν και αυτές οι συναντήσεις συνδέονται με τις «προεδρικές» και την περίοδο που θα ακολουθήσει, ο Ερτουγρούλογλου δεν θα υποβάλει υποψηφιότητα, ούτε και θα αποχωρήσει από το ΚΕΕ. Προφανώς οι συναντήσεις έχουν να κάνουν με την αντικατάσταση του Έρογλου στην «πρωθυπουργία».
Για αυτό προφανώς το λόγο ο Τουργκάι Αβτζί (υποτίθεται θα στήριζε την υποψηφιότητα Ερτουγρούλογλου) μετά από δικές του συναντήσεις στην 'Αγκυρα δήλωνε πως η περίοδος που ακολουθεί τις «εκλογές» θα είναι πολύ δύσκολη συμπληρώνοντας πως το κόμμα του ψάχνει για δικό του υποψήφιο ενώ έδωσε την εντύπωση ότι η συνεννόηση με τον Σερντάρ Ντενκτάς για στήριξη κοινού υποψηφίου πέφτει στο κενό. Εν τω μεταξύ ο Σ. Ντενκτάς δήλωσε πως έχουν κάνει πρόταση στον αποστασιοποιημένο από την πολιτική Ισμαΐλ Μποζκούρτ να υποβάλει υποψηφιότητα ωστόσο η οικογένειά του φαίνεται πως είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
 
 
Πηγή : http://www.philenews.com/ και http://www.politis-news.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου